Diensten

Personeelsadministratie

Naast advies, tijdelijke ondersteuning en andere onderwerpen op het gebied van P&O kunt u ook bij mij terecht voor het opzetten of bijhouden van uw personeelsadministratie zoals het op orde en compleet maken van uw personeelsdossiers.

Ook te denken valt aan de begeleiding bij het houden van de jaarlijkse functioneringsgesprekken, het opmaken van beoordelingen, beoordelings- en ontslagtrajecten, duurzame inzetbaarheid (vanaf 2017 een wettelijke verplichting).

Verzuim

Van ziekteverzuim, langdurig verzuim, frequent verzuim of vaag verzuim kunt u last hebben. Het werkt verstorend voor uw bedrijfsproces, verstoort uw planning en het brengt hoge kosten met zich mee. Ik kan u helpen dit verzuim te beheersen en te verlagen. Vanaf de eerste ziektedag bied ik begeleiding en onderzoek welke oorzaken er aan de ziekmelding ten grondslag liggen. Onder mijn begeleiding duurt het verzuim geen dag langer dan strikt noodzakelijk is.

Regels

U heeft regels in uw bedrijf maar als die niet zijn beschreven wekt dat vaak verwarring bij uw medewerkers en dat leidt tot veel vragen waar u zelf niet altijd direct een antwoord op heeft. Een bedrijfshandboek met wettelijke- en  bedrijfsregels geeft duidelijkheid en uw medewerkers kunnen snel een antwoord vinden op veel vragen. Dat scheelt u veel kostbare tijd.

Met behulp van een korte vragenlijst kan ik een overzichtelijk handboek voor u maken.